Digital Udvikling

- skab brugeroplevelser for jeres kunder, som skaber værdi for jeres forretning

Del:

Udviklingen af en hjemmeside eller digital platform er et projekt, der for at skabe maksimal værdi, skal kombinere jeres forretningsstrategi og organisationsmål med informationsarkitektur, brugeroplevelser (UX), design, kommunikation, teknik og viden om jeres vigtigste målgrupper.

At skabe en hjemmeside, svarer til at skabe et skræddersyet produkt til jeres kunder. Det er derfor lige så vigtigt, at dette produkt er baseret på kundeindsigt og forståelse for kommunikation og forretningsværdi som på teknik og design.

Jeres samarbejdspartner bør have erfaring med alle disse områder.

Hos Digital Markedsføring er vores tilgang til digital udvikling særligt baseret på forretningsindsigt og målgruppeviden. Vi sikrer os den fornødne viden om jeres virksomhed og jeres målgruppers motivation og forventninger til organisationen, før vi går igang. Det behøver ikke at tage lang tid, men er afgørende for om jeres nye hjemmeside kommer til at skabe værdi for jer.

Denne viden, sammen med vores lange erfaring med design og teknisk udvikling, sikrer at vi skaber digital udvikling (hjemmeside, webshop, app), der er optimeret til både brugere og virksomhed – nu og i fremtiden.

Husk kravspecifikationen

Når I overvejer en ny hjemmeside eller anden digital platform, så bør I altid begynde med at beskrive jeres behov og forventninger. Digital udvikling kan nemlig tilpasses og udvikles på så mange måder, at det er nemt at gå forbi hinanden uden en dyb fælles forståelse for projektet. Nu mere præcise I er i jeres behov, nu mere præcise kan vi være i vores oplæg på en løsning og et budget på projektet. Vi har skrevet en artikel om vigtigheden af en kravspecifikation. Lad os gerne udarbejde den sammen. 

Ny hjemmeside

Jeres hjemmeside skal gerne være centrum i jeres digitale tilstedeværelse. Det er her kunder har mulighed for at opleve hvem I er, hvad I har at tilbyde og få de bedste argumenter for, hvorfor de bør vælge jer.

Det kræver, at jeres hjemmeside er optimeret. På en optimeret hjemmeside er både teknik og kode, struktur og elementer, og kommunikation og medier optimeret, så hjemmesiden er nem at finde for søgemaskiner, giver besøgende en optimal oplevelse, og fokuserer på de handlinger og mål, som vi sammen har sat for hjemmesiden.

Typisk starter vi et projekt med en digital analyse eller en hjemmeside analyse. Den giver det fulde overblik over jeres digitale tilstedeværelse og hjælper os med at lægge den bedste plan for den kommende hjemmeside.

Digital Markedsføring digital udvikling

Hjemmeside design

Når analysen er gennemført, så planlægger vi strukturen på hjemmesiden – det der også kaldes for informationsarkitektur. Det er en plan for hvilke sider jeres hjemmeside skal indeholde, hvordan de skal struktures og linkes sammen og hvordan vi forventer at forskellige brugere vil navigere på hjemmesiden. Når planen er på plads begynder designfasen.

Vi skaber et design til hjemmesiden som passer til jeres brand og virksomhed og som giver brugerne en god oplevelse. Der er mange muligheder for at skrue på designfasen, så den passer til jeres behov og budget. I involveres i designfasen og præsenteres for designet. Sammen sætter vi også mål for hjemmesiden og optimerer designet til målene, inden vi går videre til udviklingsfasen. 

Hjemmeside udvikling

Når I har godkendt designet, begynder udviklingen. Vi har fokus på at udvikle hjemmesider baseret på de nyeste standarder og med optimeret kode, der gør det nemt for søgemaskiner at læse hjemmesiden, og som samtidig gør den hurtig i brug.

Samtidig har vi særligt fokus på jer som redaktør for hjemmesiden, da vores erfaring viser, at brugervenlighed for redaktøren er det mest afgørende for, om I får glæde ud af at arbejde med jeres næste hjemmeside.

Teknisk optimering og brugertests

Vi sørger for grundig test af den færdige hjemmeside, inden I selv får mulighed for at teste den. Ofte anvender vi eksterne testbrugere og optimerer de sidste elementer på hjemmesiden baseret på, hvordan de oplever den. Det er jeres sikkerhed for en hjemmeside der er skabt til mennesker og ikke bare søgemaskiner.

Først når I har haft mulighed for at teste hjemmesiden og godkendt den sættes den live. I den forbindelse optimerer vi hastigheden og koden yderligere, så den passer til den hostingløsning I anvender. Vi kan også hjælpe jer med hurtig hosting. 

Webshop og e-commerce

Vores proces for at udvikle en webshop minder meget om processen for en ny hjemmeside.

Den største forskel er, at vi anvender mere tid indledningsvis på at planlægge hvordan jeres kommende webshop skal konvertere besøgende, så den bliver en værdiskabende del af jeres forretning. Webshoppen skal indgå som en naturlig forlængelse af jeres nuværende forretning, og skal ikke skabe unødig administration og arbejde.

Vores erfaring med webshops sikrer, at I undgår mange af de faldgruber som mange oplever, når de ønsker at sælge deres produkter online. Det behøver ikke at være svært, og med den rigtige, optimerede platform, kan en webshop skabe enorm værdi for jeres forretning.

Apps og webapplikationer

Har I brug for en fokuseret brugeroplevelse, som jeres kunder kan have med sig overalt? Skal jeres medarbejdere have et effektivt, digitalt arbejdsredskab ved hånden?

Ønsker I løbende at engagere og begejstre jeres brugere, og udgiver I indhold der er relevant for dem i deres hverdag, så lad os hjælpe jer med at planlægge, designe og udvikle en app som skaber værdi.

Vi kan både hjælpe jer med native apps til iOS (Apple) og Android og med hybrid apps, som fungerer på tværs af platforme.

Vi rådgiver jer omkring de beslutninger I skal forholde jer til i udviklingen af en app, og sikrer at I får mest mulig værdi for pengene.

Typisk starter et app projekt med en workshop som munder ud i en konceptudviklingsfase. Vi sikrer at konceptet for appen testes grundigt inden udviklingsfasen. Det kan være dyrt at skulle ændre store dele af appen, når først udviklingen er i gang, så vi sørger for at forarbejdet er på plads. Konceptudvikling og brugertests sikrer også, at jeres brugere rent faktisk vil bruge den app I udvikler. Der er desværre mange apps der ikke bliver anvendt, og grunden er ofte for lidt forberedelse i den indledende fase.

Går I med overvejelser om, om en app er den rigtige vej at gå, så tag fat I os, og lad os hjælpe med at skitsere jeres behov. Så finder vi sammen den bedste løsning for jer og jeres kunder.

Skab værdi for jeres forretning og kunder med digital udvikling der skaber gode brugeroplevelser

Ring til os på tlf.: 53 79 83 33 eller udfyld formularen. Så kontakter vi jer så hurtigt vi kan.

Bliv kontaktet
Del: