Rådgivning &sparring

Del:

Har i brug for sparring og rådgivning indenfor digitalisering, udvikling eller digital strategi? Digital Markedsførings ApS fungerer som rådgiver og indgår som sparringspartnere på en bred vifte af projekter. Typisk indleder vi med en dialog omkring jeres behov og udfordringer. Baseret på den sammensætter vi i fællesskab et forløb der passer til jer. Dernæst udvælges den helt rigtige specialist til at hjælpe jer igennem forløbet. 

Der kan være mange grunde til at inddrage ekstern rådgivning i jeres digitaliseringsproces eller digitale projekter. Typisk drejer det sig om at øge de digitale kompetencer midlertidigt i organisationen, indtil det er muligt at håndtere projektet eller hverdagen selv. 

Andre gange hjælper vi marketingchefer med at skabe en case for digitalisering, ny hjemmeside, anvendelse af sociale medier eller andre projekter, hvor ledelsen har behov for ekstern vejledning for at se potentialet.

Vi fungerer også som løbende sparringspartner for bestyrelser og direktioner, der har brug for ekstern rådgivning og videreuddannelse i forbindelse med at koble forretningsstrategi og digitalisering sammen og skabe værdi for virksomheden.

Nedenfor er bare nogle af de områder vi rådgiver indenfor.

  • Digitalisering af organisationen for bestyrelser og direktioner
  • Udvikling af digital strategi
  • Intern behovsafklaring og udvikling af kravspecifikation
  • Udvikling af social media og content marketing strategi
  • Udvikling af digitale rapporteringsværktøjer og processer
  • Digital projektrådgivning og gennemgang af tilbud
  • Organisationsudvikling i en digital virkelighed
  • User experience, touch point analyser og kundeorienterede digitale løsninger
  • Innovation og forandring igennem digitalisering

"Vi vil være Danmarks førende facilitator af rådgivning, vidensdeling  og undervisning indenfor digital strategi og marketing"

Digital strategi i digital markedsføring ApS

Har I brug for rådgivning eller løbende sparring?

Udfyld formularen nedenfor helt uforpligtende og lad os tage en snak om jeres behov og ønsker.

Raadgivning

Vores Fokus

Hos Digital Markedsføring ApS tror vi på udvikling igennem fællesskab og vi ønsker at skabe værdi gennem følgende tre fokusområder:

Indsigt

Viden er fundamentet – vi arbejder dagligt med digital strategi og markedsføring og ved mere end de fleste om, hvad der rører sig og hvor udviklingen er på vej hen. Vi omsætter vores erfaring til konkret viden.

Undervisning

Formidlingen skal være tilgængelig og handlingsorienteret –  Vi er i stand til at gøre teknisk og kompleks viden let tilgængelig og forståelig.

Samarbejde

Vi lærer af og med hinanden. Vi skaber netværk og sammenhold – fordi sammen kan vi dele erfaringer og finde løsninger på de fleste udfordringer.

Del: