Workshops &Master Classes

Del:

Er i flere i virksomheden som har brug for fælles læring og sparring? – så kan vi sammensætte en workshop der er skræddersyet til jeres behov og udfordringer.  Inden workshoppen vil I blive kontaktet, for at afstemme forventninger, behov og niveau. Derefter sammensætter vores team en workshop som er tilpasset jer. På dagen vil I møde en af vores digitale rådgivere, som guider jer igennem workshoppen, og som vil gøre sit yderste for, at I får det maksimale ud af den tid i investerer i ny viden og sparring.

Vi udvikler og afholder workshops indenfor et bredt spektrum af emner, så har i en idé, så tag kontakt til os, og lad os få en snak om jeres behov.

Eksempler på tidligere workshops:

  • Digital behovsafklaring – hvilken vej skal vi med vores digitalisering?
  • Digitalt servicecheck - gennemfør en digital analyse og læg en handlingsplan
  • Ny hjemmeside – mål, behov, kravspecifikation
  • I gang med digital strategi
  • Skal vi på Facebook? - social media platforme og tilgang
  • Kundetilfredshed i en digital virkelighed
  • Digital Målgruppeanalyse - hvem er vores kernemålgruppe online?
  • Digital rapportering - implementering af rapporteringsstandarder og målsætninger

Andre gange har vi inden workshoppen forberedt en digital analyse af jeres tilstedeværelse online, som vi tager udgangspunkt i på dagen. Baseret på resultaterne fra analysen, tager vi fat der hvor der er størst potentiale, og anvender dagen til i fællesskab, at lægge en plan for, hvordan I kan optimere og arbejde med jeres digitale tilstedeværelse.

Kontakt os uforpligtende angående jeres næste workshop

Vi har viden og erfaring til at udvikle en workshop der matcher jeres behov og ønsker til format.

Udfyld formularen nedenfor helt uforpligtende og lad os tage en snak om, hvordan I ønsker at udvikle jeres digitale kompetencer. 

Workshop

Vores Fokus

Hos Digital Markedsføring ApS tror vi på udvikling igennem fællesskab og vi ønsker at skabe værdi gennem følgende tre fokusområder:

Indsigt

Viden er fundamentet – vi arbejder dagligt med digital strategi og markedsføring og ved mere end de fleste om, hvad der rører sig og hvor udviklingen er på vej hen. Vi omsætter vores erfaring til konkret viden.

Undervisning

Formidlingen skal være tilgængelig og handlingsorienteret –  Vi er i stand til at gøre teknisk og kompleks viden let tilgængelig og forståelig.

Samarbejde

Vi lærer af og med hinanden. Vi skaber netværk og sammenhold – fordi sammen kan vi dele erfaringer og finde løsninger på de fleste udfordringer.

Del: